Închiderea tronsonului Oravița-Anina

Dată

Circulația pe tronsonul de cale ferată Oravița-Anina va fi limitată, astfel că trenurile vor circula doar în weekend. Acest lucru a stârnit nemulțumirea autorităților locale.
În perioadele 12 decembrie 2021 şi 31 martie 2022, respectiv 1 noiembrie- 10 decembrie 2022, circulația se va efectua doar vinerea, sâmbăta și duminica, iar în zilele de luni, marți, miercuri și joi se va circula doar cu ordin special.
Reprezentanții primăriei din Anina susțin că o astfel de măsură ar duce la distrugerea căii de rulare din cauza oxidării sau blocarea, în cazul căderilor intense de zăpadă, și pierderea unui brand valoros. Totodată, autorităţile locale sunt de părere că soluția firească ar fi păstrarea liniei în funcțiune, integrarea între obiectivele turistice remarcabile din Anina și Oravița, și nu abandonarea prin „conservare” sau reducerea inutilă a traficului
Noile măsuri ar urma să intre în vigoare duminică, 12 decembrie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru