Încep lucrările la Aeroportul din Craiova

Dată

Au început lucrările la noul terminal de sosiri de la Aeroportul Internaţional Craiova. Lucrările la terminalul de plecări al aeroportului se află într-un stadiu avansat. La finalizarea lucrărilor, în aeroport va crește fluxul pasagerilor care va fi peste un milion anual. Aeroportul Craiova se află în subordinea Consiliului Judeţean, iar pentru continuarea lucrărilor la terminalele de plecări și sosiri, Consiliul Județean Dolj a bugetat pentru acest an suma de 6.7 milioane lei.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru