Încep cursele spre Antalya

Dată

Din 2 iunie încep cursele spre Antalya, cu charter săptămânal, de pe Aeroportul Internațional Craiova. Cursele charter vor fi operate în fiecare zi de miercuri, și vor continua până în 22 septembrie. Prețurile pentru pachetele turistice către Antalya, încep de la 349 de euro de persoană, cu toate serviciile și taxele incluse: transport cu avion cursă charter, 7 nopți de cazare și masă, transfer aeroport-hotel-aeroport și asistență turistică locală. Pachetele turistice cu avion cursă charter către Antalya sunt disponibile în toate agențiile de turism partenere, din Craiova și din țară.

sursă foto: trip.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru