Încep cursele spre Antalya

Dată

Din 2 iunie încep cursele spre Antalya, cu charter săptămânal, de pe Aeroportul Internațional Craiova. Cursele charter vor fi operate în fiecare zi de miercuri, și vor continua până în 22 septembrie. Prețurile pentru pachetele turistice către Antalya, încep de la 349 de euro de persoană, cu toate serviciile și taxele incluse: transport cu avion cursă charter, 7 nopți de cazare și masă, transfer aeroport-hotel-aeroport și asistență turistică locală. Pachetele turistice cu avion cursă charter către Antalya sunt disponibile în toate agențiile de turism partenere, din Craiova și din țară.

sursă foto: trip.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru