Hartă turistică pentru bicicliști

Dată

Timișul are, în premieră, o hartă turistică dedicată bicicliştilor. Trasele se întind în tot județul şi cuprind pista de biciclete care leagă Timişoara de Serbia, traseul Eco de pe malul Timişului, trasee care unesc lacuri şi păduri, sate şi oraşe, cetăţi, biserici de lemn sau mănăstiri. Doritorii pot avea parte și de ghidaj din partea cluburilor de cicloturism, deoarece traseele au o dificultate medie.
Harta a fost tipărită în 10.000 de exemplare și astfel turismul în Timiș poate fi promovat și în rândul bicicliștilor. Harta va fi distribuită în format fizic prin intermediul centrelor de informare turistică din Timișoara și județ, al cluburilor de cicloturism și al industriei ospitalității locale, dar și pe aplicația Discover Timiș.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru