Hai în tabără cu trenul

Dată

CFR Călători oferă instituțiilor de învățământ și organizatorilor de tabere posibilitatea de a merge cu trenul. Călătoria copiilor va decurge în maximă siguranţă, într-un spațiu generos ce conferă libertate de mișcare și condiții optime de confort. Plăcerea copiilor de a călători cu mai multe persoane de aceeași vârstă până la destinația de vacanță, oferă și o experiență de călătorie de care grupul de elevi se poate bucura împreună, a anunțat CFR Călători. Rezervarea biletelor de tren de către reprezentanții instituțiilor de învățământ sau organizatorii taberelor se poate face printr-o cerere cu maximum 60 de zile înainte într-o stație de cale ferată sau agenție de voiaj în baza detaliilor de călătorie și date de contact. Ulterior, biletele pentru grupurile de elevi se pot emite cu 20 de zile înainte de călătorie la casa de bilete din stație sau agenția de voiaj CFR Călători. Pentru primirea biletelor trebuie prezentate carnetele școlare vizate de unitatea de învățământ și completate pe prima filă cu codul numeric personal al elevului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru