Hai în tabără cu trenul

Dată

CFR Călători oferă instituțiilor de învățământ și organizatorilor de tabere posibilitatea de a merge cu trenul. Călătoria copiilor va decurge în maximă siguranţă, într-un spațiu generos ce conferă libertate de mișcare și condiții optime de confort. Plăcerea copiilor de a călători cu mai multe persoane de aceeași vârstă până la destinația de vacanță, oferă și o experiență de călătorie de care grupul de elevi se poate bucura împreună, a anunțat CFR Călători. Rezervarea biletelor de tren de către reprezentanții instituțiilor de învățământ sau organizatorii taberelor se poate face printr-o cerere cu maximum 60 de zile înainte într-o stație de cale ferată sau agenție de voiaj în baza detaliilor de călătorie și date de contact. Ulterior, biletele pentru grupurile de elevi se pot emite cu 20 de zile înainte de călătorie la casa de bilete din stație sau agenția de voiaj CFR Călători. Pentru primirea biletelor trebuie prezentate carnetele școlare vizate de unitatea de învățământ și completate pe prima filă cu codul numeric personal al elevului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru