Grevă generală în Grecia

Dată

Românii care intenționează să călătorească în Grecia sunt atenționați de către autoritățile române să evite destinația spre Grecia. Funcționarii publici din Grecia vor organiza, joi, o grevă generală de 24 de ore, informează Ministerul Afacerilor Externe. Vor fi afectate mai multe sectoare, printre care și transportul public în comun. Ministerul Afacerilor Externe recomandă românilor să evite deplasările neesențiale în intervalul menționat în zonele centrale ale capitalei elene, existând riscul apariției unor manifestări stradale.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru