Fără restricții în Bulgaria

Dată

Turiștii români care vor să meargă în Bulgaria nu vor mai avea parte de nicio restricție. Țara vecină şi-a deschis graniţele complet pentru turiştii din România în urmă cu 2 luni, iar autorităţile de la Sofia au decis acum că până la finalul sezonului vor putea să îşi facă vacanţele fără test, dovada vaccinării sau certificat digital.
Pe de altă parte, Grecia impune tot mai multe măsuri restrictive, chiar şi după ce turiştii intră în ţară. Cine vrea să ajungă pe insule trebuie să prezinte test sau dovada vaccinării de fiecare dată când urcă pe feribot sau pe orice alt tip de vas. Regulile se aplică tuturor pasagerilor cu vârsta de peste 12 ani. În Turcia, s-au menţinut regulile de la începutul sezonului estival. Turiștii trebuie să dovedească că sunt testaţi, vaccinaţi sau că au trecut prin boală. Persoanele care intră în Turcia cu test PCR pot fi supuse testării, în mod aleatoriu. Dacă testul este pozitiv, se intră în carantină 14 zile, iar dacă după zece zile testul este negativ, se poate ridica măsura carantinei.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 15 octombrie 2021

Titlurile zilei: Nevoie de sânge la Timișoara, Noul regulament al locurilor de parcare, Vaccinarea antigripală, întârzie să înceapă, Certificatul verde devine obligatoriu în Italia.

Politică & Administrație

Lucrări de reabilitare scoase la licitație

Lucrări de reabilitare scoase la licitație de către Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova.

Sănătate & Sport

Vaccinarea antigripală întârzie să înceapă

Campania gratuită de vaccinare împotriva gripei sezoniere trebuia să înceapă de cel puțin 2 săptămâni

Sănătate & Sport

Tot mai mulți români consumă droguri

Numărul românilor care consumă droguri continuă să crească, ajugand la apoximativ un milion.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru