Fără restricții în Bulgaria

Dată

Turiștii români care vor să meargă în Bulgaria nu vor mai avea parte de nicio restricție. Țara vecină şi-a deschis graniţele complet pentru turiştii din România în urmă cu 2 luni, iar autorităţile de la Sofia au decis acum că până la finalul sezonului vor putea să îşi facă vacanţele fără test, dovada vaccinării sau certificat digital.
Pe de altă parte, Grecia impune tot mai multe măsuri restrictive, chiar şi după ce turiştii intră în ţară. Cine vrea să ajungă pe insule trebuie să prezinte test sau dovada vaccinării de fiecare dată când urcă pe feribot sau pe orice alt tip de vas. Regulile se aplică tuturor pasagerilor cu vârsta de peste 12 ani. În Turcia, s-au menţinut regulile de la începutul sezonului estival. Turiștii trebuie să dovedească că sunt testaţi, vaccinaţi sau că au trecut prin boală. Persoanele care intră în Turcia cu test PCR pot fi supuse testării, în mod aleatoriu. Dacă testul este pozitiv, se intră în carantină 14 zile, iar dacă după zece zile testul este negativ, se poate ridica măsura carantinei.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru