Fără mașini mai vechi de 15 ani

Dată

Guvernul vrea să limiteze importul și înmatricularea de mașini second hand mai vechi de 15 ani, a anunțat vineri ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene Cristian Ghinea. Ministrul Mediului, Tanczoș Barna, vorbește despre o viitoare „taxă locală” care va fi implementată în localitățile poluate. Premierul Florin Cîţu a afirmat joi că nu este adeptul taxelor şi nu doreşte impunerea unei taxe auto, chiar dacă în Planul Național de Redresare și Reziliență este prevăzută descurajarea înscrierii de autoturisme vechi. Prim-ministrul a mai precizat că implementarea unei taxe nu va duce la scăderea poluării, ci mizează pe descurajarea în mod pozitiv a oamenilor de a-și cumpăra mașini vechi.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru