Destinația anului 2021

Dată

Românii au decis care sunt cele 6 locuri din România ce vor lupta în acest an pentru marele trofeu, “Destinaţia anului 2021 în România”. Peste 16.000 nominalizatori au decis care sunt destinaţiile din ţară calificate în Marea Finală. Acestea sunt Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iaşi, Ţara Maramureşului şi Oradea. Concursul, intens promovat în mediul online, a mobilizat cărășenii care au votat ca destinație a anului 2021, Banatul Montan. Drept răsplată, s-a clasat pe primul loc. În continuare, publicul își va vota destinația preferată împreună cu un juriu format din bloggeri și profesioniști în turism. Proiectul a adus în lumina reflectoarelor și alte destinații din țară care s-au bucurat de un număr mare de nominalizări precum Brașov, Bucovina, Ciugud, Corbi din Argeș, Țara Hațegului, Toplița, Zarnești din Piatra Craiului, Bucovina, Oltenia de Sub Munte și Piatra Neamț.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru