Deschiderea noului sezon de schi la Straja

Dată

În Straja se fac pregătiri intense pentru deschiderea noului sezon de schi. Temperaturile au scăzut în timpul nopții și au fost puse în funcțiune 13 tunuri de zăpadă numai pe pârtia Constantinescu. Pârtia va fi prima care se va deschide în acest sezon de iarnă. Pe iubitorii sporturilor de iarnă îi așteaptă surprize în această iarnă la Straja. Au fost montate noi instalații de transport pe cablu, dar a fost amenajată și o pârtie de schi și una de sanie.
Dacă temperaturile se mențin la un nivel scăzut și se poate produce, în continuare zăpada artificială, atunci sezonul de schi din Straja ar putea fi deschis la finalul acestei luni.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru