Deschiderea noului sezon de schi la Straja

Dată

În Straja se fac pregătiri intense pentru deschiderea noului sezon de schi. Temperaturile au scăzut în timpul nopții și au fost puse în funcțiune 13 tunuri de zăpadă numai pe pârtia Constantinescu. Pârtia va fi prima care se va deschide în acest sezon de iarnă. Pe iubitorii sporturilor de iarnă îi așteaptă surprize în această iarnă la Straja. Au fost montate noi instalații de transport pe cablu, dar a fost amenajată și o pârtie de schi și una de sanie.
Dacă temperaturile se mențin la un nivel scăzut și se poate produce, în continuare zăpada artificială, atunci sezonul de schi din Straja ar putea fi deschis la finalul acestei luni.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Zilele Culturale Maghiare din Timișoara – Povești cu cântec

Cea de-a opta ediție a Zilelor Culturale Maghiare din Timișoara a avut parte de un program divers, care s-a întins pe o perioadă a cinci zile. Gala de deschidere a evenimentului organizat de Asociația Bastion-Varbastya a avut loc la Teatrul Național și a cuprins pe lângă discursurile de bun venit și spectacolul „Poruncile”.

Actualitate

Constantin Brâncuși , prezent și prin Teatru și Carte la TimCultura 2023 – VOX

Ediția a IV-a a SUNLIGHT THEATRE, festival de teatru și artele spectacolului, care a început în luna martie și se va termina în luna noiembrie, aduce un eveniment prezent prin teatru și carte despre Constantin Brâncuși, la Timișoara

Actualitate

România este anul acesta în top 5 țări din Europa cu cele mai multe zile fără școală – VOX

România, cu 120 de zile libere – vacanțe, sărbători, punți – în anul școlar 2023-2024, figurează și anul acesta în top 5 al țărilor europene cu cele mai multe zile de vacanță

Actualitate

Cea mai mare expoziție Constantin Brâncuși din ultimii 50 de ani în România, în premieră, la Timișoara – MozaiQub

Cea mai importantă expoziție dedicată sculptorului Constantin Brâncuși în ultima jumătate de secol, în România, se deschide publicului la Timișoara sâmbătă, 30 septembrie.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru