Circulație restricționată în Timișoara

Dată

Circulația rutieră va fi restricționată temporar pe un tronson de pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara, de la intersecția cu stada Arieș până la Piața Gheorghe Domășnean, în perioada 11 – 14 august între orele 0:00 și 4:00.
Măsura se impune pentru realizarea mai multor teste pentru introducerea noului tramvai. La intervale de maxim 30 minute, circulația rutierã va fi deschisã, pentru circulația autovehiculelor aflate în trafic.
De asemenea, se închide circulația rutieră și pe strada Verde, pe tronsonul cuprins între strada Martir Gabriela Tako și strada Silistra, în perioada 16 – 31 august. Traficul este oprit pentru executarea lucrărilor de retehnologizare a sistemului centralizat de termoficare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru