Circulație restricționată în Timișoara

Dată

Circulația rutieră va fi restricționată temporar pe un tronson de pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara, de la intersecția cu stada Arieș până la Piața Gheorghe Domășnean, în perioada 11 – 14 august între orele 0:00 și 4:00.
Măsura se impune pentru realizarea mai multor teste pentru introducerea noului tramvai. La intervale de maxim 30 minute, circulația rutierã va fi deschisã, pentru circulația autovehiculelor aflate în trafic.
De asemenea, se închide circulația rutieră și pe strada Verde, pe tronsonul cuprins între strada Martir Gabriela Tako și strada Silistra, în perioada 16 – 31 august. Traficul este oprit pentru executarea lucrărilor de retehnologizare a sistemului centralizat de termoficare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru