Circulație restricționată în Timișoara

Dată

Circulația rutieră va fi restricționată temporar pe un tronson de pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara, de la intersecția cu stada Arieș până la Piața Gheorghe Domășnean, în perioada 11 – 14 august între orele 0:00 și 4:00.
Măsura se impune pentru realizarea mai multor teste pentru introducerea noului tramvai. La intervale de maxim 30 minute, circulația rutierã va fi deschisã, pentru circulația autovehiculelor aflate în trafic.
De asemenea, se închide circulația rutieră și pe strada Verde, pe tronsonul cuprins între strada Martir Gabriela Tako și strada Silistra, în perioada 16 – 31 august. Traficul este oprit pentru executarea lucrărilor de retehnologizare a sistemului centralizat de termoficare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Istoria în prezent – QubArena

Istoria se repetă peste ani, iar moștenirea este cea care stă la baza evoluției. Despre Timișoara capitală și despre istoria presei, vorbim în această seară la QubArena, de la ora 19:00 cu Prof. Dr. Ioan Hațegan – Istoric și cercetător.

Actualitate

Cum ne îngrijim pielea feței – MozaiQub

Preocuparea pentru îngrijirea feței își are originea cu sute de ani în urmă. Simona Andronovici vorbește despre tehnicile de îngrijire la QubConcept, joi de la ora 18:00.

Actualitate

Parc fotovoltaic lângă Covaci – VOX

Consumul de energie electrică al Consiliului Judeţean Timiş şi al instituţiilor subordonate ar putea fi acoperit integral din surse regenerabile.

Actualitate

Ce trebuie să știm despre deviația de sept nazal? – Rețeta compensată

Afecțiunile ORL se pot manifesta prin simptome imperceptibile, moderate sau severe, și pot indica tratament chirurgical și nechirurgical pentru pacienți, în funcție de diagnosticul stabilit de către medicul specialist și de indicațiile de recuperare a funcționalității normale a urechii, a nasului sau a gâtului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru