Circulație deviată și restricții în Timișoara

Dată

Traficul rutier va fi restricționat, iar traseele mai multor mijloace de transport în comun vor fi deviate în zilele de 24-25 iulie, la Timișoara, unde are loc evenimentul „Străzi pentru comunitate”. Vor fi curse de biciclete și alergare, ateliere și demonstrații sportive, expoziții de materiale sportive, concerte sau proiecții de filme.
Sâmbătă, 24 iulie, între orele 8:00-23:00 se va circula: în zona 1, între intersecția străzii Gheorghe Lazăr – Calea Circumvalațiunii și intersecția străzii Gheorghe Lazăr – strada Gheorghe Dima, va fi rezervată banda 1 a străzii Gheorghe Lazăr, pe sensul de mers dinspre strada Gheorghe Dima spre Calea Circumvalațiunii.
În zona 2, între Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara și Piața 700, va fi restricționată circulația pe strada Gheorghe Dima, pe ambele sensuri, între Piața Mărăști și sensul giratoriu Piața 700.
În zona 3, Primărie – Modex – Michelangelo, va fi oprită circulația pe strada 20 Decembrie 1989, pe ambele sensuri, de la intersecția cu bulevardul C.D. Loga, dar și pe bulevardul I.C. Brătianu, pe ambele sensuri, până la intersecția cu strada Michelangelo.
Duminică, 25 iulie, se mențin restricțiile pentru zonele 1 și 2, între orele 8:00 – 23:00.
Mijloacele de transport care circulă pe liniile 11, M11, 14, M14, 18 şi Expres 4 barat vor circula deviat, tur – retur, pe următorul traseu: Gheorghe Bariţiu–bulevardul Republicii–Calea Circumvalaţiunii –Piaţa Consiliul Europei–cu revenire pe traseul normal din Piaţa Mărăşti. Vor fi suspendate stațiile Jiul, Spitalul de Copii și Piaţa 700. Mijloacele de transport de pe liniile menţionate vor opri în staţiile de pe Calea Circumvalaţiunii. Vehiculele de pe liniile 11, M11 şi Expres 4 barat vor opri şi în staţia Piaţa Mărăşti, de pe strada Oituz.
Linia 13 va circula pe traseul: Pasajul CF–strada Cloşca-strada Gheorghe Lazăr–Calea Circumvalaţiunii–Piaţa Consiliul Europei–Calea Aradului şi apoi pe traseul normal, cu retur pe aceeaşi rută. Vor fi suspendate staţiile Piaţa 700 şi Piaţa Mărăşti.
Linia M43 va circula deviat, pe traseul: strada Gheorghe Lazăr–strada Gheorghe Dima -strada Nikolaus Berwanger–strada Gheorghe Lazăr, apoi pe traseul normal.
Linia 16 va circula pe traseul liniei 15.
Linia M45 va circula tur-retur, pe traseul: Piaţa Nicolae Bălcescu–bulevardul Mihai Viteazul–bulevardul Vasile Pârvan-bulevardul Michelangelo–bulevardul I.C. Brătianu şi apoi pe traseul normal. Se suspendă staţiile Pod Andrei Şaguna.

sursă foto: www.orasul-timisoara.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Mărturii despre Decembrie 1989 partea a II-a – QubArena

Adevărurile despre Decembrie 1989 spuse de revoluționarii autentici încep să iasă la lumină. Privim evenimentele din Decembrie 1989 și din perspectiva unor participanți la Revoluție …

Actualitate

Vara în Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în 2023 – MozaiQub

Vara TM 2023 continuă cu un program cultural efervescent, cu o paletă diversă și complexă. De la incursiuni sonore la artă conceptuală, ateliere și instalații, concerte, ateliere de dans, tururi ghidate în expozițiile Art Encounters, Narațiuni Sonore, sculptură, momente muzicale extraordinare și colaborări orchestrale marca Romanian Chamber Orchestra, un festival de arte performative, lansări de carte, festivaluri de muzică barocă, jazz contemporan prin Festivalul JazzX și electro prin Flight Festival – District23 și Gala Premiilor UNITER 2023.

Emisiuni

Medicina de familie – prima ”verigă” din lanțul de îngrijiri medicale – Rețeta Compensată

Reorientarea asistenței medicale spre medicina omului sănătos a dat o nouă dimensiune specialității MEDICINA DE FAMILIE și, în acelasi timp, a condus la redescoperirea rolului esențial al medicului de familie. Calităţile unui bun medic de familie sunt (dincolo de competenţa pur profesională, valoare a oricărei specialităţi medicale): de a explica limpede pacienţilor lucruri legate de sănătatea lor, de a-i informa în privinţa tuturor opţiunilor posibile privind prevenirea bolilor, diagnosticul şi tratamentul; de a putea fi uşor de găsit şi de abordat de către pacienţii săi; de a avea relaţii şi legături în lumea medicală şi de a avea noţiuni de legislaţie medicală
De aceea astăzi este la fel de importantă o bună alegere a medicului tău de familie, pe cât este alegerea unui medic specialist în condiții de boală. Pentru că odată ales, medicul de familie devine mentorul și strategul sănătății tale. Pe larg despre medicina de familie în emisiunea Rețeta Compensată.

Actualitate

Gala Premiilor UNITER pe scena Teatrul Național din Timișoara – MozaiQub

Cea de-a 31-a ediție a Galei UNITER are loc anul acesta la Timișoara, în 12 iunie, de la ora 20:00, în Sala Mare a Teatrului Național „Mihai Eminescu”. Proiectul este finanțat prin Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în 2023”.
Este un eveniment de anvergură, un spectacol dinamic plin de eleganță și rafinament, cu un concept realizat de regizorul și coregraful Răzvan Mazilu împreună cu scenograful Dragoș Buhagiar.
Până în 12 iunie rulează o campanie de promovare și susținere a artiștilor nominalizați.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru