Circulația oprită

Dată

Primăria Municipiului Târgu-Jiu anunță cetățenii că circulația rutieră va fi oprită până în 28 mai pe strada Tudor Vladimirescu, pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu străzile Geneva și Mărășești și pe strada General Dragalina pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu străzile Ioan Popilian și Tudor Vladimirescu, în intervalul orar 06:00-18:00. Măsura este necesară pentru că au început lucrări la canalizarea de pe strada Eroilor, dar și lucrări la pasajul aflat peste calea ferată din strada Tudor Vladimirescu.

sursa foto: romaniaactualitati.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru