Circulația oprită

Dată

Primăria Municipiului Târgu-Jiu anunță cetățenii că circulația rutieră va fi oprită până în 28 mai pe strada Tudor Vladimirescu, pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu străzile Geneva și Mărășești și pe strada General Dragalina pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu străzile Ioan Popilian și Tudor Vladimirescu, în intervalul orar 06:00-18:00. Măsura este necesară pentru că au început lucrări la canalizarea de pe strada Eroilor, dar și lucrări la pasajul aflat peste calea ferată din strada Tudor Vladimirescu.

sursa foto: romaniaactualitati.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru