Circulația oprită

Dată

Primăria Municipiului Târgu-Jiu anunță cetățenii că circulația rutieră va fi oprită până în 28 mai pe strada Tudor Vladimirescu, pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu străzile Geneva și Mărășești și pe strada General Dragalina pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu străzile Ioan Popilian și Tudor Vladimirescu, în intervalul orar 06:00-18:00. Măsura este necesară pentru că au început lucrări la canalizarea de pe strada Eroilor, dar și lucrări la pasajul aflat peste calea ferată din strada Tudor Vladimirescu.

sursa foto: romaniaactualitati.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru