Circulația oprită

Dată

Primăria Municipiului Târgu-Jiu anunță cetățenii că circulația rutieră va fi oprită până în 28 mai pe strada Tudor Vladimirescu, pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu străzile Geneva și Mărășești și pe strada General Dragalina pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu străzile Ioan Popilian și Tudor Vladimirescu, în intervalul orar 06:00-18:00. Măsura este necesară pentru că au început lucrări la canalizarea de pe strada Eroilor, dar și lucrări la pasajul aflat peste calea ferată din strada Tudor Vladimirescu.

sursa foto: romaniaactualitati.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru