Carnetul de conducere, obținut prea greu

Dată

Carnetul de conducere se obține mai greu, din cauză că intervalul dintre proba teoretică si cea practică este prea mare.
Reprezentanții școlilor de șoferi s-au plâns că distanța între sală și oraș este și de trei luni, iar cursanții uită ce au învățat în acest timp.
Subprefectul de Timiș, Ovidiu Drăgănescu spune că o propunere este aceea ca la începutul școlii să se dea examenul la sală, iar cei care îl iau pot să facă după aceea școala în următoarele luni până când vor da proba practică. O altă propunere ar fi reducerea de la 25 de minute la 15 minute a timpului alocat unui candidat la proba practică.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru