Carnetul de conducere, obținut prea greu

Dată

Carnetul de conducere se obține mai greu, din cauză că intervalul dintre proba teoretică si cea practică este prea mare.
Reprezentanții școlilor de șoferi s-au plâns că distanța între sală și oraș este și de trei luni, iar cursanții uită ce au învățat în acest timp.
Subprefectul de Timiș, Ovidiu Drăgănescu spune că o propunere este aceea ca la începutul școlii să se dea examenul la sală, iar cei care îl iau pot să facă după aceea școala în următoarele luni până când vor da proba practică. O altă propunere ar fi reducerea de la 25 de minute la 15 minute a timpului alocat unui candidat la proba practică.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Colterm, o problemă fără soluții – QubArena

O nouă amendă primită de Colterm pune presiune pe bugetul Timișoarei. Dezbatem în această seară problemele fără sfârșit ale societății de termoficare cu economistul Cristian Amza, administrator special al Coltermului, avocata Roxana Iliescu, consilier local Pro România și economistul Dan Diaconu, consilier PNL.

Actualitate

Recensământul populației, 2022 – MozaiQub

Autoritățile au decis modificarea calendarului Recensământului Populației și Locuințelor din România. Astfel, perioada în care românii se pot autorecenza a fost prelungită până în 27 mai 2022, inclusiv.

Actualitate

Ce trebuie să facă gospodarii în luna mai – MozaiQub

Odată ajunşi în luna mai în grădină, marele gând care ne vine în minte este faptul că vara este pe drum. În umătorul material veţi afla cum să vă pregătiţi livada, grădina de legume sau cea de flori pentru lunile călduroase şi însorite.

Actualitate

Un nou și inovativ centru cultural la Timișoara – VOX

Timișoara va oferi mediului cultural, dar și celui universitar, o premieră, un loc unde artiștii și oamenii de știință să poată să lucreze împreună. Fosta cantină 1 MV al Universității Politehnica va deveni spațiu expozițional pentru artă modernă, dar și un loc unde se vor purta discuții din mediul academic.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru