Carnetul de conducere, obținut prea greu

Dată

Carnetul de conducere se obține mai greu, din cauză că intervalul dintre proba teoretică si cea practică este prea mare.
Reprezentanții școlilor de șoferi s-au plâns că distanța între sală și oraș este și de trei luni, iar cursanții uită ce au învățat în acest timp.
Subprefectul de Timiș, Ovidiu Drăgănescu spune că o propunere este aceea ca la începutul școlii să se dea examenul la sală, iar cei care îl iau pot să facă după aceea școala în următoarele luni până când vor da proba practică. O altă propunere ar fi reducerea de la 25 de minute la 15 minute a timpului alocat unui candidat la proba practică.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru