Când se redeschide Transalpina?

Dată

Transalpina, cea mai înaltă șosea din România ar putea fi oficial deschisă până la începutul lunii iunie. Deocamdată drumarii curăță zăpada acumulată în zonă, care este destul de consistentă și în câteva zile șoseaua va fi deschisă pentru turiști. Drumul este unul de interes pentru turiști și întreprinzătorii din zonă. Anul trecut s-a simțit lipsa turiștilor, pentru că șoseaua a fost când închisă, când deschisă. Tot în 2020, cabanierii au fost cei care au avut cel mai mult de pierdut. În acest an, ei speră să le calce pragul cât mai mulți turiști, asta dacă șoseaua se va deschide în cel mult două săptămâni.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru