Când se redeschide Transalpina?

Dată

Transalpina, cea mai înaltă șosea din România ar putea fi oficial deschisă până la începutul lunii iunie. Deocamdată drumarii curăță zăpada acumulată în zonă, care este destul de consistentă și în câteva zile șoseaua va fi deschisă pentru turiști. Drumul este unul de interes pentru turiști și întreprinzătorii din zonă. Anul trecut s-a simțit lipsa turiștilor, pentru că șoseaua a fost când închisă, când deschisă. Tot în 2020, cabanierii au fost cei care au avut cel mai mult de pierdut. În acest an, ei speră să le calce pragul cât mai mulți turiști, asta dacă șoseaua se va deschide în cel mult două săptămâni.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru