Când se redeschide Transalpina?

Dată

Transalpina, cea mai înaltă șosea din România ar putea fi oficial deschisă până la începutul lunii iunie. Deocamdată drumarii curăță zăpada acumulată în zonă, care este destul de consistentă și în câteva zile șoseaua va fi deschisă pentru turiști. Drumul este unul de interes pentru turiști și întreprinzătorii din zonă. Anul trecut s-a simțit lipsa turiștilor, pentru că șoseaua a fost când închisă, când deschisă. Tot în 2020, cabanierii au fost cei care au avut cel mai mult de pierdut. În acest an, ei speră să le calce pragul cât mai mulți turiști, asta dacă șoseaua se va deschide în cel mult două săptămâni.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru