Călătoriile în Marea Britanie, cu pașaportul

Dată

Românii nu vor mai putea călători către Marea Britanie doar cu cartea de identitate de la 1 octombrie 2021, anunță Ambasada României la Londra. După această dată, călătoriile vor fi posibile doar cu pașaportul. Vizitele către membrii de familie sau prieteni și cele în scop turistic pot dura maximum 6 luni dintr-un an. În schimb, românii cu statutul de rezident obţinut în cadrul procedurii European Union Settlement Scheme vor putea folosi până la 31 decembrie 2025 cartea de identitate ca document de călătorie în Regatul Unit. Ambasada României în Regatul Unit le recomandă tuturor românilor care plănuiesc să călătorească în această ţară în 2021 să aplice pentru paşaportul electronic la serviciile publice comunitare de paşapoarte din România.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru