Bilet de tren electronic

Dată

Românii vor putea călători spre Ungaria cu trenul fără să mai fie nevoie să își printeze biletul, începând cu această lună. Biletele pot fi cumpărate direct de pe aplicația care este disponibilă pe site-ul afișat pe ecran.  Aplicația va permite vânzarea online a biletelor pentru relațiile internaționale dintre România – Ungaria și retur. În luna august a acestui an, de pe aplicație se vor putea cumpăra bilete online și pentru cursa România-Austria și retur, iar mai apoi spre alte destinații europene. În tren, pasagerii trebuie să prezinte biletul imprimat sau afișat pe un dispozitiv electronic, respectiv documentul de identitate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru