Bilet contactless, direct în tren

Dată

Primul bilet contactless, plătit direct în tren, este diposnibil pe ruta Gara de Nord București până la Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni. Acesta este un proiect-pilot dezvoltat de CFR Călători care le va permite călătorilor să-şi plătească biletul la un terminal contactless prin card, telefon sau ceas inteligent. Călătorii nu vor avea de plătit alte comisioane sau taxe bancare pentru achitarea contactless a călătoriei în tren, indiferent de cardul sau dispozitivul utilizat. Prețul unei călătorii pe această rută este de 4 lei pentru un adult, 2 lei pentru un copil cu vârsta între 5 şi 10 ani, iar pentru cei cu vârsta mai mică de 5 ani, călătoria este gratuită.

sursa foto: fanatik.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru