Bilet contactless, direct în tren

Dată

Primul bilet contactless, plătit direct în tren, este diposnibil pe ruta Gara de Nord București până la Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni. Acesta este un proiect-pilot dezvoltat de CFR Călători care le va permite călătorilor să-şi plătească biletul la un terminal contactless prin card, telefon sau ceas inteligent. Călătorii nu vor avea de plătit alte comisioane sau taxe bancare pentru achitarea contactless a călătoriei în tren, indiferent de cardul sau dispozitivul utilizat. Prețul unei călătorii pe această rută este de 4 lei pentru un adult, 2 lei pentru un copil cu vârsta între 5 şi 10 ani, iar pentru cei cu vârsta mai mică de 5 ani, călătoria este gratuită.

sursa foto: fanatik.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru