Benzi de circulație desființate

Dată

Banda de circulație dinspre Catedrala Mitropolitană către Spitalul “Louis Țurcanu” a fost desființată pentru autovehicule. Scopul este prioritizarea transportului public în municipiu, a anunțat vice-primarul Ruben Lațcău. În viitor vor fi desființate unele locuri de parcare amenajate de-a lungul liniilor de tramvai și vor mai fi făcute anumite schimbări în intersecții. Edilul Dominic Fritz spune că este nevoie de un echilibru, iar timișorenii trebuie să facă sacrificii pentru o circulație mai bună în oraș.Banda de circulație dinspre Catedrala Mitropolitană către Spitalul “Louis Țurcanu” a fost desființată pentru autovehicule. Scopul este prioritizarea transportului public în municipiu, a anunțat vice-primarul Ruben Lațcău. În viitor vor fi desființate unele locuri de parcare amenajate de-a lungul liniilor de tramvai și vor mai fi făcute anumite schimbări în intersecții. Edilul Dominic Fritz spune că este nevoie de un echilibru, iar timișorenii trebuie să facă sacrificii pentru o circulație mai bună în oraș.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru