Aglomerație la frontierele din vestul țării

Dată

La punctele de trecere a frontierei din vestul țării, pe unde se întorc cei mai mulți români din Occident să-și petreacă sărbătorile acasă, s-au format cozi imense, oamenii așteptând ore întregi pentru a putea intra în România. Celor care vin în țară li se recomandă să se informeze și să utilizeze punctele de trecere a frontierei cu trafic redus. De asemenea, autoritățile se gândesc să suplimenteze numărul arterelor de control pe sensul de intrare în ţară și colaborează cu polițiștii de frontieră din Ungaria și Bulgaria pentru fluidizarea traficului. Autoritățile atrag atenția că în perioada următoare sunt estimate creșteri ale valorilor de trafic și le recomandă șoferilor să folosească toate punctele de frontieră deschise în regim internațional. La granița cu Ungaria sunt deschise 12 puncte de trecere, 4 pe raza județului Arad, 5 în Bihor, 2 în Satu Mare și una pe raza județului Timiș.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Actualitate

Cum aducem turiști în Timișoara? – QubArena

Cum aducem turiștii străini în Timișoara și care sunt principalele provocări ale demersurilor? Aflăm la QubArena în această, de la ora 19:00 de la reprezentanții agențiilor de incoming din România.

Actualitate

Violența școlară – prevenție și intervenție – MozaiQub

Violenţa este una dintre marile probleme ale lumii contemporane.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru