Acces interzis spre rezervația de zimbri

Dată

Turiștii care vor să ajungă la rezervația de zimbri din Hațeg trebuie să știe că până în 14 august, circulaţia pe drumul forestier Slivuţ va fi închisă, deoarece se fac lucrări de asfaltare. Drumul forestier Parc Slivuț datează din anul 1976. Reabilitarea drumului forestier are ca obiectiv specific dezvoltarea infrastructurii pădurii în vederea asigurării competitivității sectorului forestier și ca obiectiv operațional modemizarea infrastructurii forestiere. Mai mult, reabilitarea lui duce la dezvoltarea zonei cu privire la atracția turistică pentru rezervația de Zimbri Hațeg – Slivuț.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru