Acces interzis spre rezervația de zimbri

Dată

Turiștii care vor să ajungă la rezervația de zimbri din Hațeg trebuie să știe că până în 14 august, circulaţia pe drumul forestier Slivuţ va fi închisă, deoarece se fac lucrări de asfaltare. Drumul forestier Parc Slivuț datează din anul 1976. Reabilitarea drumului forestier are ca obiectiv specific dezvoltarea infrastructurii pădurii în vederea asigurării competitivității sectorului forestier și ca obiectiv operațional modemizarea infrastructurii forestiere. Mai mult, reabilitarea lui duce la dezvoltarea zonei cu privire la atracția turistică pentru rezervația de Zimbri Hațeg – Slivuț.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru