Verificarea terenurilor cu dronele – Știrile Qub

Dată

Verificarea terenurilor agricole din Timiș va fi făcută de Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură cu ajutorul dronelor. Acestea vor înlocui munca de teren și accesul greu atunci când vremea este ploioasă. Timișul are o suprafață foarte întinsă, iar controlul clasic al terenurilor ar lua foarte mult timp. Anul trecut au fost verificate 638 de cereri, aproape jumătate prin control clasic, care înseamnă echipă de teren, iar restul prin telefetecție, cu imagini obținute din satelit. Șeful Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură a declarat că în viitorul apropiat va fi pusă la punct această procedură.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 iulie 2021

Titurie zilei: Pandemia la zi, Masca de protecție rămâne obligatorie, Primele rezultate ale concursului de titularizare, Angajații Termocentralei Mintia sunt șomeri.

QubArena

Povestea Flight Festival – QubArena

Flight Festival este un proiect curajos, care atrage în fiecare an tot mai mulți participanți si care unește comunitatea în diversitatea ei. Flight Festival, o initiativa care ne demonstrează că Timișoara este Capitală Culturală de ani și ani datorită oamenilor care conduc instituțiile culturale din oraș, si acelor care organizeaza proiecte de anvergură frumoase, cu public buneros. Lipseşte cu desăvârșire interesul pentru unirea acestor forțe. Despre ce presupune munca din spatele spectacolelor, despre programul ediției 2021 vorbesc în această seară Corina Gluhovschi și Vlad Garboni, director artistic al Flight Festival.

Sănătate & Sport

Pandemia a dublat fenomenul singurătății

Fenomenul singurătății a crescut alarmant în Uniunea Europeană, în primele luni ale pandemiei de Covid-19.

Economie & Finanțe & Piața muncii

Noi proiecte europene transfrontaliere

Noi proiecte de cooperare transfrontalieră au fost atrase prin programe de finanțare europeană pentru perioada 2021-2027.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru