România, pe primul loc la bolile de inimă

Dată

România este pe primul loc în Europa la bolile cardiovasculare și la numărul de decese raportate la milionul de locuitori. Aceste boli sunt foarte frecvente şi le întâlnim mai ales la tineri, care se adaptează greu stresului. Factorii care conduc la apariţia şi agravarea acestor afecţiuni şi pe care ar trebui să îi evităm, pe cât posibil sunt stresul și alimentația deficitară. Pentru a ne proteja inima, specialiștii recomandă prevenţia şi educaţia medicală, să găsim timp în fiecare zi pentru noi, să facem ceva ce ne place, iar efortul fizic şi mişcarea trebuie făcute zilnic pentru a evita problemele cardiace

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru