România, pe primul loc la bolile de inimă

Dată

România este pe primul loc în Europa la bolile cardiovasculare și la numărul de decese raportate la milionul de locuitori. Aceste boli sunt foarte frecvente şi le întâlnim mai ales la tineri, care se adaptează greu stresului. Factorii care conduc la apariţia şi agravarea acestor afecţiuni şi pe care ar trebui să îi evităm, pe cât posibil sunt stresul și alimentația deficitară. Pentru a ne proteja inima, specialiștii recomandă prevenţia şi educaţia medicală, să găsim timp în fiecare zi pentru noi, să facem ceva ce ne place, iar efortul fizic şi mişcarea trebuie făcute zilnic pentru a evita problemele cardiace

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru