România, pe primul loc la bolile de inimă

Dată

România este pe primul loc în Europa la bolile cardiovasculare și la numărul de decese raportate la milionul de locuitori. Aceste boli sunt foarte frecvente şi le întâlnim mai ales la tineri, care se adaptează greu stresului. Factorii care conduc la apariţia şi agravarea acestor afecţiuni şi pe care ar trebui să îi evităm, pe cât posibil sunt stresul și alimentația deficitară. Pentru a ne proteja inima, specialiștii recomandă prevenţia şi educaţia medicală, să găsim timp în fiecare zi pentru noi, să facem ceva ce ne place, iar efortul fizic şi mişcarea trebuie făcute zilnic pentru a evita problemele cardiace

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Actualitate

Acces online pentru contractele de muncă – VOX

Din 2023, românii îşi vor putea verifica vechimea în câmpul muncii cu doar câteva click-uri pe internet şi vor afla dacă angajatorii le-au plătit contribuţiile către stat.

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru