România, pe primul loc la bolile de inimă

Dată

România este pe primul loc în Europa la bolile cardiovasculare și la numărul de decese raportate la milionul de locuitori. Aceste boli sunt foarte frecvente şi le întâlnim mai ales la tineri, care se adaptează greu stresului. Factorii care conduc la apariţia şi agravarea acestor afecţiuni şi pe care ar trebui să îi evităm, pe cât posibil sunt stresul și alimentația deficitară. Pentru a ne proteja inima, specialiștii recomandă prevenţia şi educaţia medicală, să găsim timp în fiecare zi pentru noi, să facem ceva ce ne place, iar efortul fizic şi mişcarea trebuie făcute zilnic pentru a evita problemele cardiace

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru