Rabla pentru electrocasnice la etapa a doua – Știrile Qub

Dată

Etapa a doua a programului Rabla pentru electrocasnice începe astăzi, 6 iunie și se va desfășura până în 18 iunie. Potrivit Ministerului Mediului se vor putea genera vouchere pentru următoarele tipuri de electrocasnice: televizoare, laptopuri şi tablete. Voucherele sunt în valoare de 400 lei pentru televizoare, 500 lei pentru laptopuri şi 300 lei pentru tablete. Programul are anul acesta un buget de 75 de milioane de lei, cel mai mare din istoria sa, la care se estimează că participă peste 200.000 beneficiari. În total, sunt alese nouă categorii de produse: maşini de spălat rufe și vase, aparate frigorifice, uscătoare de rufe, aparate de aer condiţionat, televizoare, aspiratoare, laptopuri şi tablete.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru