Rabla pentru electrocasnice la etapa a doua – Știrile Qub

Dată

Etapa a doua a programului Rabla pentru electrocasnice începe astăzi, 6 iunie și se va desfășura până în 18 iunie. Potrivit Ministerului Mediului se vor putea genera vouchere pentru următoarele tipuri de electrocasnice: televizoare, laptopuri şi tablete. Voucherele sunt în valoare de 400 lei pentru televizoare, 500 lei pentru laptopuri şi 300 lei pentru tablete. Programul are anul acesta un buget de 75 de milioane de lei, cel mai mare din istoria sa, la care se estimează că participă peste 200.000 beneficiari. În total, sunt alese nouă categorii de produse: maşini de spălat rufe și vase, aparate frigorifice, uscătoare de rufe, aparate de aer condiţionat, televizoare, aspiratoare, laptopuri şi tablete.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru