Mesaje capcană pe Facebook

Dată

Un nou tip de mesaje-capcană circulă pe Facebook. Oamenii accesează diferite link-uri care nu duc către clipurile promise de mesaj. Textul mesajului poate să fie atât în română, cât și în engleză, iar atacatorii nu oferă detalii suplimentare, ci doar profită de curiozitatea utilizatorului. Dacă este accesat link-ul, mesajul este transmis mai apoi către alte contacte de pe Facebook. Dacă primiți pe Facebook Messenger un link asociat mesajelor de tipul „seamănă cu tine”, „ești tu în acest video”, nu accesați link-ul furnizat. În acest caz se recomandă să schimbați parola contului de Facebook și activați-vă autentificarea în doi pași. Asigurați-vă că nu au fost acordate permisiuni unor aplicații terțe din Facebook. În acest caz este necesar să vă logați în cont și să mergeți la categoria „Setări și Confidențialitate”, apoi la „Setări. Ulterior, mergeți către categoria „Permisiuni” și apăsați pe „Aplicații și Site-uri”, pentru a verifica la ce aplicații ați oferit acces. În cazul în care le considerați suspecte, eliminați acele aplicații.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru