Mesaje capcană pe Facebook

Dată

Un nou tip de mesaje-capcană circulă pe Facebook. Oamenii accesează diferite link-uri care nu duc către clipurile promise de mesaj. Textul mesajului poate să fie atât în română, cât și în engleză, iar atacatorii nu oferă detalii suplimentare, ci doar profită de curiozitatea utilizatorului. Dacă este accesat link-ul, mesajul este transmis mai apoi către alte contacte de pe Facebook. Dacă primiți pe Facebook Messenger un link asociat mesajelor de tipul „seamănă cu tine”, „ești tu în acest video”, nu accesați link-ul furnizat. În acest caz se recomandă să schimbați parola contului de Facebook și activați-vă autentificarea în doi pași. Asigurați-vă că nu au fost acordate permisiuni unor aplicații terțe din Facebook. În acest caz este necesar să vă logați în cont și să mergeți la categoria „Setări și Confidențialitate”, apoi la „Setări. Ulterior, mergeți către categoria „Permisiuni” și apăsați pe „Aplicații și Site-uri”, pentru a verifica la ce aplicații ați oferit acces. În cazul în care le considerați suspecte, eliminați acele aplicații.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru