Lista cu școlile online actualizată permanent

Dată

Lista școlilor unde procesul de învățare trece în mediul online, din cauza pandemiei, este actualizată în timp real în secțiunile special create, pe site-urile proprii, de către inspectoratele județene. Linkul de acces este transmis prin email, iar Ministerul Educației va publica aceste linkuri în secțiunea afișată pe ecran.
Scenariul de funcționare al unei unități de învățământ se va actualiza individualizat, în funcție de numărul de cazuri confirmate.
Școlile au primit o adresă de la Ministerul Educației prin care sunt obligate să raporteze situația epidemiologică.
Inspectorii trebuie să intensifice acțiunile de control pentru verificarea respectării tuturor regulilor de protecție sanitară în școli și să sprijine testarea elevilor, preșcolarilor și angajaților, cu teste rapide cu salivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Zilele Culturale Maghiare din Timișoara – Povești cu cântec

Cea de-a opta ediție a Zilelor Culturale Maghiare din Timișoara a avut parte de un program divers, care s-a întins pe o perioadă a cinci zile. Gala de deschidere a evenimentului organizat de Asociația Bastion-Varbastya a avut loc la Teatrul Național și a cuprins pe lângă discursurile de bun venit și spectacolul „Poruncile”.

Actualitate

Constantin Brâncuși , prezent și prin Teatru și Carte la TimCultura 2023 – VOX

Ediția a IV-a a SUNLIGHT THEATRE, festival de teatru și artele spectacolului, care a început în luna martie și se va termina în luna noiembrie, aduce un eveniment prezent prin teatru și carte despre Constantin Brâncuși, la Timișoara

Actualitate

România este anul acesta în top 5 țări din Europa cu cele mai multe zile fără școală – VOX

România, cu 120 de zile libere – vacanțe, sărbători, punți – în anul școlar 2023-2024, figurează și anul acesta în top 5 al țărilor europene cu cele mai multe zile de vacanță

Actualitate

Cea mai mare expoziție Constantin Brâncuși din ultimii 50 de ani în România, în premieră, la Timișoara – MozaiQub

Cea mai importantă expoziție dedicată sculptorului Constantin Brâncuși în ultima jumătate de secol, în România, se deschide publicului la Timișoara sâmbătă, 30 septembrie.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru