Lista cu școlile online actualizată permanent

Dată

Lista școlilor unde procesul de învățare trece în mediul online, din cauza pandemiei, este actualizată în timp real în secțiunile special create, pe site-urile proprii, de către inspectoratele județene. Linkul de acces este transmis prin email, iar Ministerul Educației va publica aceste linkuri în secțiunea afișată pe ecran.
Scenariul de funcționare al unei unități de învățământ se va actualiza individualizat, în funcție de numărul de cazuri confirmate.
Școlile au primit o adresă de la Ministerul Educației prin care sunt obligate să raporteze situația epidemiologică.
Inspectorii trebuie să intensifice acțiunile de control pentru verificarea respectării tuturor regulilor de protecție sanitară în școli și să sprijine testarea elevilor, preșcolarilor și angajaților, cu teste rapide cu salivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru