Internetul tot mai popular – Știrile Qub

Dată

Internetul a devenit tot mai popular în pandemie, inclusiv în rândul celor ieșiți la pensie. În Romania, 4 din 10 români, cu vârste de peste 65 de ani au fost online, potrivit Oficiului European de Statistică. Pentru ceilalți internetul rămâne încă un domeniu necunoscut. Nordicii trecuți de 65 de ani sunt campionii Europei la folosirea tehnologiei. În Danemarca, 94% dintre ei au folosit internetul, urmați de cei din Luxemburg, Suedia și Olanda. Românii se plasează spre finalul clasamentului, urmați de portughezi, greci, croați și bulgari. În cazul celor foarte tineri, România este în a doua jumătate a clasamentului. 95% dintre cei cu vârste între 16 și 24 de ani au folosit internetul, spre deosebire de 100% în țări ca Danemarca, Estonia ori Spania. În cazul tinerilor, timpul online a fost împărțit între distracție, discuții cu prietenii și studiu.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru