Internetul tot mai popular – Știrile Qub

Dată

Internetul a devenit tot mai popular în pandemie, inclusiv în rândul celor ieșiți la pensie. În Romania, 4 din 10 români, cu vârste de peste 65 de ani au fost online, potrivit Oficiului European de Statistică. Pentru ceilalți internetul rămâne încă un domeniu necunoscut. Nordicii trecuți de 65 de ani sunt campionii Europei la folosirea tehnologiei. În Danemarca, 94% dintre ei au folosit internetul, urmați de cei din Luxemburg, Suedia și Olanda. Românii se plasează spre finalul clasamentului, urmați de portughezi, greci, croați și bulgari. În cazul celor foarte tineri, România este în a doua jumătate a clasamentului. 95% dintre cei cu vârste între 16 și 24 de ani au folosit internetul, spre deosebire de 100% în țări ca Danemarca, Estonia ori Spania. În cazul tinerilor, timpul online a fost împărțit între distracție, discuții cu prietenii și studiu.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru