Facebook, mai multă protecție pentru jurnaliști

Dată

Facebook a transmis că va schimba regulile platformei, oferind mai mulă protecție persoanelor publice. În categoria „persoanelor publice fără voia lor” vor fi incluși jurnaliștii și activiștii, iar platforma de socializare le va asigura un grad mai ridicat de protecție împotriva hărțuirii și bullying-ului online.
Șeful departamentului de securitate globală al companiei a declarat că Facebook va interzice mai multe tipuri de atacuri la adresa peroanelor publice, ca parte a unui efort de eliminare a hărțuirii cu care se confruntă femeile, persoanele de culoare, sau membrii anumitor comunități. Facebook nu va mai permite publicarea – în comentarii la profilul unei persoane publice – de conținut violent sau cu tente sexuale nedorite, precum imagini editate cu caracter sexual, desene sau atacuri la înfățișarea unei persoane.
Felul în care Facebook – platformă cu circa 2,8 miliarde de utilizatori activi în fiecare săptămână – tratează figurile publice și conținutul postat de ele sau la adresa lor este subiectul unor dezbateri intense, compania aflându-se în atenția organismelor de reglementare din întreaga lume din cauza practicilor de moderare a conținutului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Conferința de presă a expoziției Brâncuși, la Timișoara – Mozaiqub

Timișoara găzduiește cea mai amplă expoziție a operelor lui Constantin Brâncuși din ultimele decenii. Expoziția își deschide porțile sâmbătă, 30 septembrie, la Muzeul Național de …

Actualitate

Alergiile – de la disconfort temporar la afecțiuni cronice – Rețeta Compensată

Alergiile sunt o problemă comună în societatea modernă și afectează de la an la an milioane de oameni. Sunt frustrante, si greu de suportat . …

Actualitate

Timișoara va avea căldură la iarnă! – VOX

Colterm a reușit achiziția unor stocuri consistente de cărbune și gaze naturale.

Actualitate

Plantele medicinale și aromatice – MozaiQub

Plantele medicinale au fost și sunt un miracol al naturii de mii de ani. În întreaga lume, din cele mai vechi timpuri, plantele medicinale sunt folosite pe scară largă pentru tratamente naturiste, vindecarea anumitor boli ori ameliorarea diverselor afecțiuni.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru