Facebook, mai multă protecție pentru jurnaliști

Dată

Facebook a transmis că va schimba regulile platformei, oferind mai mulă protecție persoanelor publice. În categoria „persoanelor publice fără voia lor” vor fi incluși jurnaliștii și activiștii, iar platforma de socializare le va asigura un grad mai ridicat de protecție împotriva hărțuirii și bullying-ului online.
Șeful departamentului de securitate globală al companiei a declarat că Facebook va interzice mai multe tipuri de atacuri la adresa peroanelor publice, ca parte a unui efort de eliminare a hărțuirii cu care se confruntă femeile, persoanele de culoare, sau membrii anumitor comunități. Facebook nu va mai permite publicarea – în comentarii la profilul unei persoane publice – de conținut violent sau cu tente sexuale nedorite, precum imagini editate cu caracter sexual, desene sau atacuri la înfățișarea unei persoane.
Felul în care Facebook – platformă cu circa 2,8 miliarde de utilizatori activi în fiecare săptămână – tratează figurile publice și conținutul postat de ele sau la adresa lor este subiectul unor dezbateri intense, compania aflându-se în atenția organismelor de reglementare din întreaga lume din cauza practicilor de moderare a conținutului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Actualitate

Acces online pentru contractele de muncă – VOX

Din 2023, românii îşi vor putea verifica vechimea în câmpul muncii cu doar câteva click-uri pe internet şi vor afla dacă angajatorii le-au plătit contribuţiile către stat.

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru