Facebook, mai multă protecție pentru jurnaliști

Dată

Facebook a transmis că va schimba regulile platformei, oferind mai mulă protecție persoanelor publice. În categoria „persoanelor publice fără voia lor” vor fi incluși jurnaliștii și activiștii, iar platforma de socializare le va asigura un grad mai ridicat de protecție împotriva hărțuirii și bullying-ului online.
Șeful departamentului de securitate globală al companiei a declarat că Facebook va interzice mai multe tipuri de atacuri la adresa peroanelor publice, ca parte a unui efort de eliminare a hărțuirii cu care se confruntă femeile, persoanele de culoare, sau membrii anumitor comunități. Facebook nu va mai permite publicarea – în comentarii la profilul unei persoane publice – de conținut violent sau cu tente sexuale nedorite, precum imagini editate cu caracter sexual, desene sau atacuri la înfățișarea unei persoane.
Felul în care Facebook – platformă cu circa 2,8 miliarde de utilizatori activi în fiecare săptămână – tratează figurile publice și conținutul postat de ele sau la adresa lor este subiectul unor dezbateri intense, compania aflându-se în atenția organismelor de reglementare din întreaga lume din cauza practicilor de moderare a conținutului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru