Facebook, mai multă protecție pentru jurnaliști

Dată

Facebook a transmis că va schimba regulile platformei, oferind mai mulă protecție persoanelor publice. În categoria „persoanelor publice fără voia lor” vor fi incluși jurnaliștii și activiștii, iar platforma de socializare le va asigura un grad mai ridicat de protecție împotriva hărțuirii și bullying-ului online.
Șeful departamentului de securitate globală al companiei a declarat că Facebook va interzice mai multe tipuri de atacuri la adresa peroanelor publice, ca parte a unui efort de eliminare a hărțuirii cu care se confruntă femeile, persoanele de culoare, sau membrii anumitor comunități. Facebook nu va mai permite publicarea – în comentarii la profilul unei persoane publice – de conținut violent sau cu tente sexuale nedorite, precum imagini editate cu caracter sexual, desene sau atacuri la înfățișarea unei persoane.
Felul în care Facebook – platformă cu circa 2,8 miliarde de utilizatori activi în fiecare săptămână – tratează figurile publice și conținutul postat de ele sau la adresa lor este subiectul unor dezbateri intense, compania aflându-se în atenția organismelor de reglementare din întreaga lume din cauza practicilor de moderare a conținutului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Mărturii despre Decembrie 1989 partea a II-a – QubArena

Adevărurile despre Decembrie 1989 spuse de revoluționarii autentici încep să iasă la lumină. Privim evenimentele din Decembrie 1989 și din perspectiva unor participanți la Revoluție …

Actualitate

Vara în Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în 2023 – MozaiQub

Vara TM 2023 continuă cu un program cultural efervescent, cu o paletă diversă și complexă. De la incursiuni sonore la artă conceptuală, ateliere și instalații, concerte, ateliere de dans, tururi ghidate în expozițiile Art Encounters, Narațiuni Sonore, sculptură, momente muzicale extraordinare și colaborări orchestrale marca Romanian Chamber Orchestra, un festival de arte performative, lansări de carte, festivaluri de muzică barocă, jazz contemporan prin Festivalul JazzX și electro prin Flight Festival – District23 și Gala Premiilor UNITER 2023.

Emisiuni

Medicina de familie – prima ”verigă” din lanțul de îngrijiri medicale – Rețeta Compensată

Reorientarea asistenței medicale spre medicina omului sănătos a dat o nouă dimensiune specialității MEDICINA DE FAMILIE și, în acelasi timp, a condus la redescoperirea rolului esențial al medicului de familie. Calităţile unui bun medic de familie sunt (dincolo de competenţa pur profesională, valoare a oricărei specialităţi medicale): de a explica limpede pacienţilor lucruri legate de sănătatea lor, de a-i informa în privinţa tuturor opţiunilor posibile privind prevenirea bolilor, diagnosticul şi tratamentul; de a putea fi uşor de găsit şi de abordat de către pacienţii săi; de a avea relaţii şi legături în lumea medicală şi de a avea noţiuni de legislaţie medicală
De aceea astăzi este la fel de importantă o bună alegere a medicului tău de familie, pe cât este alegerea unui medic specialist în condiții de boală. Pentru că odată ales, medicul de familie devine mentorul și strategul sănătății tale. Pe larg despre medicina de familie în emisiunea Rețeta Compensată.

Actualitate

Gala Premiilor UNITER pe scena Teatrul Național din Timișoara – MozaiQub

Cea de-a 31-a ediție a Galei UNITER are loc anul acesta la Timișoara, în 12 iunie, de la ora 20:00, în Sala Mare a Teatrului Național „Mihai Eminescu”. Proiectul este finanțat prin Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în 2023”.
Este un eveniment de anvergură, un spectacol dinamic plin de eleganță și rafinament, cu un concept realizat de regizorul și coregraful Răzvan Mazilu împreună cu scenograful Dragoș Buhagiar.
Până în 12 iunie rulează o campanie de promovare și susținere a artiștilor nominalizați.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru