Cel mai mare centru de date

Dată

În localitatea Mischii din județul Dolj va fi construit cel mai mare centru de date din Europa de Est și al șaselea din Europa. Compania care va realiza proiectul va crea o infrastructură de Inteligență Artificială în urma unei investiții inițiale de 172 milioane lei, din care 82 milioane de lei provin dintr-un ajutor de stat. Proiectul se va desfășura în etape, iar lucrările vor începe luna aceasta, urmând să fie finalizate în 2025. Centrul va fi independent energetic și va contribui semnificativ la stimularea creșterii economice a regiunii, spun reprezentanții companiei dezvoltatoare.

sursă foto: www.economedia.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru