Cel mai mare centru de date

Dată

În localitatea Mischii din județul Dolj va fi construit cel mai mare centru de date din Europa de Est și al șaselea din Europa. Compania care va realiza proiectul va crea o infrastructură de Inteligență Artificială în urma unei investiții inițiale de 172 milioane lei, din care 82 milioane de lei provin dintr-un ajutor de stat. Proiectul se va desfășura în etape, iar lucrările vor începe luna aceasta, urmând să fie finalizate în 2025. Centrul va fi independent energetic și va contribui semnificativ la stimularea creșterii economice a regiunii, spun reprezentanții companiei dezvoltatoare.

sursă foto: www.economedia.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Codru Festival 2022

Actualitate

Embargo Fest 2022

A treia ediție Embargo Fest între tradiție, bună organizare, artiști buni, public cald și forțele dezlănțuite ale naturii

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru