Câți angajați muncesc de acasă? – Știrile Qub

Dată

Doar 2,5% dintre angajații din România au lucrat anul trecut de acasă, arată datele publicat luni de de Oficiul European de Statistică. În 2020, mai mult de 12% dintre angajații din Uniunea Europeană cu vârste cuprinse între 15 și 64 de ani au lucrat de acasă. Finlanda este pe primul loc pe lista statelor membre din Uniunea Europeană pentru munca la domiciliu, urmată de Luxemburg. Cea mai scăzută pondere a celor care munceau de acasă s-a înregistrat în Bulgaria, România, Croaţia şi Ungaria. În anii precedenţi, ponderea lucrătorilor care desfăşurau activităţi independente şi declarau că lucrează de acasă a fost semnificativ mai ridicată decât ponderea angajaţilor în aceeaşi situaţie. Conform Eurostat, . există tendinţe diferite în funcţie de vârsta şi sexul angajaţilor. De asemenea, femeile au lucrat mai mult de acasă decât bărbații.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru