Vouchere de vacanță pentru sistemul privat

Dată

De anul viitor, salariaţii români ar putea beneficia, din nou, de vouchere de vacanţă. Măsura este aşteptată pentru recuperarea pierderilor din turismul românesc afectat de pandemie, dar şi pentru stimularea angajaţilor. Hotelierii propun însă Guvernului, ca valoarea tichetelor să crească şi să fie acordate tuturor salariaţilor, şi de la stat şi din privat.
Suspendarea acordării voucherelor de vacanţă în anul 2021, din cauza crizei economice, a lăsat urme în industria ospitalităţii, unde s-au înregistrat pierderi însemnate. Zvonul că tichetele de vacanţă ar urma să nu poată fi folosite pe litoral i-a nemulţumit pe proprietarii agenţiilor de turism. Pentru litoral, lipsa voucherelor a avut în anul 2021 un impact dezastruos, în special pentru hotelurile de doua şi trei stele. În unele unități de cazare, procentul celor care vin cu tichete de vacanță este și de 50%.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru