Testarea elevilor nu a fost suspendată

Dată

Testarea elevilor nu a fost suspendată şi nu a fost luată în discuţie această posibilitate, precizează Ministerul Educației. Acesta a spus că testarea se va face de 2 ori pe săptămână, luni şi joi sau marţi şi vineri, în funcţie de disponibilitatea testelor.
Săptămâna aceasta, testele se vor face în zilele de marţi şi vineri. De asemenea, Ministerul Sănătăţii transmite că este pregătit să acorde sprijin tehnic în privinţa procesului de testare a elevilor şi cadrelor didactice. Conform reprezentanţilor Ministerului Educaţiei, având în vedere traseul acestora, este foarte puţin probabilă testarea în cursul zilei de luni.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru