Taxe mai mari pentru vânători

Dată

Consiliul Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Caraş-Severin a hotărât ca nivelul taxelor şi cotizaţiilor în 2022, pentru iubitorii sportului cu armă, să fie mai mari, cu 200 lei. Aceştia vor achita o sumă în valoare de 1.900 lei. Prima rată, de 1.150 lei trebuie plătită până la 31 martie, iar cea de-a doua, de 750 lei, se achită până în 30 iunie. Cei care plătesc integral, până la finalul lunii martie, beneficiază de o bonificaţie de 200 lei şi vor achita doar 1.700 lei.
Membri cu vârsta de peste 75 de ani sunt scutiţi de taxa de vânătoare şi a cotizaţiei, şi vor plăti doar gospodărirea fondului cinegetic în valoare de 400 lei. La Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Caraş-Severin sunt înregistraţi în prezent peste 1.700 vânători.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Colterm, o problemă fără soluții – QubArena

O nouă amendă primită de Colterm pune presiune pe bugetul Timișoarei. Dezbatem în această seară problemele fără sfârșit ale societății de termoficare cu economistul Cristian Amza, administrator special al Coltermului, avocata Roxana Iliescu, consilier local Pro România și economistul Dan Diaconu, consilier PNL.

Actualitate

Recensământul populației, 2022 – MozaiQub

Autoritățile au decis modificarea calendarului Recensământului Populației și Locuințelor din România. Astfel, perioada în care românii se pot autorecenza a fost prelungită până în 27 mai 2022, inclusiv.

Actualitate

Ce trebuie să facă gospodarii în luna mai – MozaiQub

Odată ajunşi în luna mai în grădină, marele gând care ne vine în minte este faptul că vara este pe drum. În umătorul material veţi afla cum să vă pregătiţi livada, grădina de legume sau cea de flori pentru lunile călduroase şi însorite.

Actualitate

Un nou și inovativ centru cultural la Timișoara – VOX

Timișoara va oferi mediului cultural, dar și celui universitar, o premieră, un loc unde artiștii și oamenii de știință să poată să lucreze împreună. Fosta cantină 1 MV al Universității Politehnica va deveni spațiu expozițional pentru artă modernă, dar și un loc unde se vor purta discuții din mediul academic.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru