Staţii de încărcare în Reşiţa

Dată

Noi staţii de încărcare a maşinilor electrice au fost amplasate în Reşiţa. Mai exact, una este lângă staţia de autobuz de pe B-dul Republicii, în zona Intim, iar alte 10 puncte de reîncărcare rapidă vor fi disponibile şi la Victoria, Bazinul de înot, zona Aalexandru Ioan Cuza, dar şi la Poliţie.
Staţiile de încărcare au fost achiziţionate de Primăria Reşiţa care a accesat Programul Infrastructură de Alimentare Verde în Municipii, derulat de Agenţia Fondului de Mediu, în vederea reducerii emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi.
Valoarea totală a investiţiei s-a ridicat la aproape 1.400.000 de lei, din care valoarea totală a cheltuielilor eligibile finanţate de AFM a fost de peste 900.000 de lei.
Conform Agenţiei Fondului de Mediu, care derulează acest program pentru unităţile administrativ-teritoriale, finanţarea se acordă în procent de maximum 90% din cheltuielile eligibile şi nu mai mult de 190.000 lei pentru instalarea unei staţii de reîncărcare.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

84% dintre români nu au absolvit studii superioare

84% dintre romani nu au absolvit studii superioare. Tinerii fara facultate risca sa nu isi mai gaseasca locuri de munca bine platite.
Actualitate

Aproape 1.200 carduri europene pentru dizabilitate au fost emise în acest an – VoxQUB

Aproape 1.200 carduri europene pentru dizabilitate au fost emise în acest an iar alte aproximativ 4.100 de cereri sunt în curs de procesare, informează Ministerul ...
Actualitate

Aproape 90% dintre hunedoreni sunt racordați la sistemele de apă și canalizare

În ceea ce privește starea infrastructurii de canalizare și epurare a apelor uzate în județul Hunedoara, conform raportului recent publicat de Ministerul Dezvoltării, se observă ...
Actualitate

Ultimul opincar din Banat – Turist în Banat

În această ediție vorbim despre pasiunea pentru meșteșuguri și tradiții populare.

Alte
știri