Staţii de încărcare în Reşiţa

Dată

Noi staţii de încărcare a maşinilor electrice au fost amplasate în Reşiţa. Mai exact, una este lângă staţia de autobuz de pe B-dul Republicii, în zona Intim, iar alte 10 puncte de reîncărcare rapidă vor fi disponibile şi la Victoria, Bazinul de înot, zona Aalexandru Ioan Cuza, dar şi la Poliţie.
Staţiile de încărcare au fost achiziţionate de Primăria Reşiţa care a accesat Programul Infrastructură de Alimentare Verde în Municipii, derulat de Agenţia Fondului de Mediu, în vederea reducerii emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi.
Valoarea totală a investiţiei s-a ridicat la aproape 1.400.000 de lei, din care valoarea totală a cheltuielilor eligibile finanţate de AFM a fost de peste 900.000 de lei.
Conform Agenţiei Fondului de Mediu, care derulează acest program pentru unităţile administrativ-teritoriale, finanţarea se acordă în procent de maximum 90% din cheltuielile eligibile şi nu mai mult de 190.000 lei pentru instalarea unei staţii de reîncărcare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ce nu știm despre Decembrie `89? – QubArena

Vorbim în această seară la QubArena, de la ora 19:00, cu cercetătorul Prof. Univ. Dr. Miodrag Milin și Prof. Dr. Adrian Kali.

Actualitate

Bujorul „floarea națională a României” – MozaiQub

Bujorul este declarat „floare naţională a României”, conform unui act normativ adoptat de Camera Deputaților.

Actualitate

Luna securității cibernetice – VOX

Octombrie este luna securității cibernetice, de 10 ani, la nivelul Uniunii Europene.

Actualitate

Îngrijirea corectă a pielii feței – MozaiQub

Ca să înțelegem tehnicile de ingrijire a pielii trebuie să cunoaștem structura și mecanismul de funcționare a acesteia.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru