Staţii de încărcare în Reşiţa

Dată

Noi staţii de încărcare a maşinilor electrice au fost amplasate în Reşiţa. Mai exact, una este lângă staţia de autobuz de pe B-dul Republicii, în zona Intim, iar alte 10 puncte de reîncărcare rapidă vor fi disponibile şi la Victoria, Bazinul de înot, zona Aalexandru Ioan Cuza, dar şi la Poliţie.
Staţiile de încărcare au fost achiziţionate de Primăria Reşiţa care a accesat Programul Infrastructură de Alimentare Verde în Municipii, derulat de Agenţia Fondului de Mediu, în vederea reducerii emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi.
Valoarea totală a investiţiei s-a ridicat la aproape 1.400.000 de lei, din care valoarea totală a cheltuielilor eligibile finanţate de AFM a fost de peste 900.000 de lei.
Conform Agenţiei Fondului de Mediu, care derulează acest program pentru unităţile administrativ-teritoriale, finanţarea se acordă în procent de maximum 90% din cheltuielile eligibile şi nu mai mult de 190.000 lei pentru instalarea unei staţii de reîncărcare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru