Staţii de încărcare în Reşiţa

Dată

Noi staţii de încărcare a maşinilor electrice au fost amplasate în Reşiţa. Mai exact, una este lângă staţia de autobuz de pe B-dul Republicii, în zona Intim, iar alte 10 puncte de reîncărcare rapidă vor fi disponibile şi la Victoria, Bazinul de înot, zona Aalexandru Ioan Cuza, dar şi la Poliţie.
Staţiile de încărcare au fost achiziţionate de Primăria Reşiţa care a accesat Programul Infrastructură de Alimentare Verde în Municipii, derulat de Agenţia Fondului de Mediu, în vederea reducerii emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi.
Valoarea totală a investiţiei s-a ridicat la aproape 1.400.000 de lei, din care valoarea totală a cheltuielilor eligibile finanţate de AFM a fost de peste 900.000 de lei.
Conform Agenţiei Fondului de Mediu, care derulează acest program pentru unităţile administrativ-teritoriale, finanţarea se acordă în procent de maximum 90% din cheltuielile eligibile şi nu mai mult de 190.000 lei pentru instalarea unei staţii de reîncărcare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru