Scumpirea taxei de salubrizare

Dată

Craiovenii vor plăti mai mult pentru ridicarea deșeurilor, de la 1 ianuarie. Taxa specială de salubrizare crește de la 11 lei de persoană/lună, la 12 lei.
Modificarea taxei se face de către autoritatea administrației publice locale, până în luna noiembrie a fiecărui an, dacă există solicitări.
Astfel, s-a cerut, să se stabilească cuantumul taxei speciale, pentru persoanele fizice, pentru anul 2022. Utilizatorii casnici, vor achita taxa de 12 lei de persoană/lună, care cuprinde atât deșeurile reziduale, cât și pe cele reciclabile. Persoanele juridice, care refuză încheierea contractului cu operatorul de salubrizare, vor plăti 144 lei/metru cub, dar și anumite penalități.
Decizia de scumpire va fi supusă votului consilierilor locali, în cadrul ședinței din 16 decembrie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru