Repartiţia locuinţelor pentru medici

Dată

Primele locuinţe din blocul ridicat de Agenţia Naţională de Locuinţe în zona Lipovei, urmează să fie repartizare specialiştilor care lucrează în sănătate, odată ce vor fi preluate în administrarea Primăriei Timişoara. Reprezentanţii primăriei au anunţat şi criteriile de repartizare, conform noilor modificări legislative. Astfel că, s-a introdus o nouă condiţie legată de venit, iar pentru specialiștii în sănătate se elimină baremul care se referă la vârsta de 35 de ani. Pentru ocuparea locuinţelor este nevoie şi de un vot în Consiliul Local. Persoanele care aplică pentru apartamentele destinate tinerilor trebuie să fie majore și să nu depășească vârsta de 35 de ani. Sunt excluse persoanele care dețin o locuință sau a căror familie deține/a deținut o locuință în Timișoara. Criteriile pentru a stabili ordinea pe listă sunt: situația locativă actuală, suprafața locuibilă deținută, starea civilă, vechimea solicitantului, nivelul de studii, precum şi situația socială deosebită şi venitul mediu. În blocul cu șase etaje destinat medicilor se află 30 de apartamente, 16 cu două camere și 14 cu o cameră. În următorii ani urmează să fie construite în zonă și alte blocuri destinate tinerilor.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru