Primele infectări după întoarcerea la școală

Dată

După vacanța de 14 zile, elevii s-au întors în bănci. După o săptămână, au apărut și primele cazuri de Covid-19, în 27 de clase ale școlilor din județ. Din momentul reluării cursurilor, în Timiș, aproape 100 de elevi și 40 de cadre didactice s-au îmbolnăvit. În total, fie din cauza scenariului II, unde rata de vaccinare a personalului este de sub 60%, fie din cauza infectărilor, peste 18.000 de elevi fac ore online, în timp ce aproximativ 88.000 desfășoară orele în format fizic. În unele instituții de învățământ, precum Liceul de Arte Plastice din Timișoara, elevii fac ore online din cauza lucrărilor de reabilitare nefinalizate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru