Paturi ocupate la Spitalul Județean din Timișoara

Dată

Spitalul Județean din Timișoara nu mai are niciun pat disponibil pentru copiii infectați cu virusul SARS-CoV-2. S-a ajuns în această situație după ce rata de contaminare s-a dublat, în ultima săptămână, spune managerul Spitalului Județean, Raul Pătrașcu. Deși este aproape imposibil ca o persoană să nu se infecteze cu varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2, după cum afirma zilele trecute ministrul sănătății, vaccinarea este considerată, în continuare vitală, pentru a nu dezvolta forme grave ale bolii. În prezent, 19 localități din Timiș au o rată de infectare de peste 10 la mia de locuitori. În Moșnița Nouă și Dumbrăvița, rata de infectare este de câteva zile peste 30 la mie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru