Nu se mai completează declarația epidemiologică

Dată

Începând de astăzi, 20 decembrie, cetățenii care intră în România nu mai sunt nevoiți să completeze declarația epidemiologică, verificată până acum la punctele de trecere a frontierei, deoarece toate datele se regăsesc acum în formularul digital de intrare în România, numit și Formular de Localizare a Pasagerilor, care este obligatoriu. Formularul scurtează timpul de așteptare în punctele de trecere a frontierei prin faptul că cetățenii au de trecut un singur filtru, verificarea datelor fiind făcută automatizat. Acest formular trebuie completat online cu maximum 24 de ore înainte de prezentarea la punctele de trecere a frontierei. Documentul este utilizat deja în 18 state membre.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru