Noi stații de încărcare a mașinilor electrice

Dată

Două noi stații de încărcare rapidă a autovehiculelor electrice vor fi achiziționate de către Primăria Municipiului Craiova și vor fi amplasate în parcarea subterană de pe calea București.
Noile stații vor avea o putere maximă de 44Kw, iar furnizorul trebuie să asigure o garanţie de 24 de luni pentru fiecare echipament și va fi obligat să le monteze.
În parcare există în acest moment, două astfel de stații și peste 240 de prize speciale pentru alimentarea mașinilor.
Administrația locală dorește să mai amplaseze, cât de repede și alte stații, în diferite zone ale orașului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru