Muncă în folosul comunității

Dată

Un număr de 39 de persoane care beneficiază de ajutor social, aflate în evidențele Direcției de Asistență Socială Deva, participă, în luna noiembrie, la acțiunile de curățenie și întreținere a locurilor de joacă din municipiu.
Beneficiarii au obligația să efectueze între 7 și 50 de ore de muncă. Numărul orelor se calculează în funcție de cuantumul ajutorului social de care beneficiază familia sau persoana singură și de nivelul salariului de bază minim pe țară.
De la obligații sunt exceptate persoanele care au în îngrijire copii de până la 7 ani sau până la 18 ani, în cazul copilului cu dizabilități, persoanele vârstnice cu dizabilități, care nu beneficiază de asistent personal sau care participă la un program de pregătire profesională ori sunt încadrate în muncă. Refuzul de a efectua orele de muncă atrage suspendarea ajutorului social.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru