Muncă în folosul comunității

Dată

Un număr de 39 de persoane care beneficiază de ajutor social, aflate în evidențele Direcției de Asistență Socială Deva, participă, în luna noiembrie, la acțiunile de curățenie și întreținere a locurilor de joacă din municipiu.
Beneficiarii au obligația să efectueze între 7 și 50 de ore de muncă. Numărul orelor se calculează în funcție de cuantumul ajutorului social de care beneficiază familia sau persoana singură și de nivelul salariului de bază minim pe țară.
De la obligații sunt exceptate persoanele care au în îngrijire copii de până la 7 ani sau până la 18 ani, în cazul copilului cu dizabilități, persoanele vârstnice cu dizabilități, care nu beneficiază de asistent personal sau care participă la un program de pregătire profesională ori sunt încadrate în muncă. Refuzul de a efectua orele de muncă atrage suspendarea ajutorului social.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce – VOX

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce o perioadă de până la 10 ani, conform unui proiect de lege depus de parlamentarul Robert Cazanciuc.

Actualitate

Peste 4.000 permise de ședere, emise în județul Timiș – VOX

Aproximativ 4000 permise de ședere pentru diferite scopuri și peste 1200 de avize de angajare în muncă au fost emise de polițiștii de imigrări din Timiș în primele opt luni ale acestui an.

Actualitate

Produsele cosmetice – benefice sau nocive? – MozaiQub

În ziua de astăzi, machiajul este un element esențial în completarea ținutei de zi cu zi, fie că vorbim doar despre folosirea unui ruj discret, a unui rimel, până la nelipsita cremă de față sau deodorant sau parfum, însă multitudinea de produse disponibile de pe piață, poate îngreuna alegerile atunci când vine vorba despre alegerea unui produs în defavoarea altuia.

Actualitate

De vorbă cu Radu Almășan – Povești cu cântec

Pentru melomanii pasionați de muzica autohtonă, numele lui Radu Almășan este bine-cunoscut.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru