Modificarea Codului Rutier

Dată

Noi sancțiuni ar putea fi introduse în Codul Rutier, printr-o ordonanță de urgență aflată în dezbatere la Ministerul Afacerilor Interne. Astfel șoferii care depășesc cu peste 70 de km/h viteza maximă admisă pe o porțiune de drum, vor fi amendați cu aproape 3.000 de lei și le va fi suspendat permisul de conducere timp de patru luni.
Sancțiunile ar putea să fie aplicate și celor care nu opresc la trecerea la nivel cu calea ferată când semnalele de atenționare sunt în funcțiune sau când barierele sunt coborâte, ori în curs de coborâre.
Șoferii vor risca aceleași sancțiuni și la întoarcerea mașinii pe autostradă, dar și la mersul înapoi pe contrasens.
De asemenea, acest proiect prevede și posibilitatea reducerii perioade de suspendare a permisului, dar și sancționarea mai dură a comportamentului agresiv din trafic.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru