Mese calde pentru bătrâni

Dată

170 de persoane vârstnice din Arad vor primi mese calde timp de doi ani printr-un proiect desfășurat de către Arhiepiscopia orașului. Proiectul „Cantina Sfântul Nicolae – Serviciul masa pe roţi pentru bunicii comunităţii” a obţinut finanţare europeană în anul 2020. Valoarea totală a proiectului este de peste 2 milioane lei, toată suma reprezentând asistenţă financiară nerambursabilă.
Se dorește ca la finalul acestei perioade să se continue proiectul implicând comunitatea locală, autorităţile şi marile centre comerciale. Finanţarea a permis modernizarea unei cantine mai vechi a Arhiepiscopiei, care funcţiona cu echipamente de tip casnic.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru