Lipsa parcărilor, motiv de revoltă

Dată

Oamenii care donează des sânge la centrul de la Timișoara se plâng de lipsa locurilor de parcare din preajma centrului. De altfel, conducerea unităţii sanitare a transmis că nici medicii nu au unde să parcheze.
Donatorii sunt revoltaţi că nu au fost lăsaţi să au încercat vizavi de Centrul de Transfuzii, dar și în parcarea Spitalului Județean Timișoara, destinată doar personalului medical, însă nu au fost lăsați să intre, deși erau locuri libere în acel moment.
Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean Timișoara, a declarat că parcările în zona spitalului sunt o problemă, iar centrul de transfuzie nu aparține de unitatea sanitară, însă grupurile numeroase pot cere permisiunea de a-şi lăsa maşinile cât timp donează.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru