Încep înscrierile pentru noua sesiune Rabla pentru electrocasnice

Dată

Înscrierile pentru noua sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice încep astăzi și se vor încheia joi, 25 noiembrie. Programul se va desfăşura în trei etape: prima pentru maşini de spălat rufe, vase şi frigidere ori congelatoare, a doua pentru televizoare, laptopuri şi tablete şi a treia pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare. Persoanele fizice au la dispoziţie 7 zile în vederea înscrierii în program prin crearea contului de utilizator în aplicaţia informatică. Noua ediție aduce și o serie de modificări, cum ar fi introducerea unor noi clase pentru televizoare. Potrivit unui ordin recent al Ministerului Mediului, clasa energetică pentru televizoare se modifică de la E, cât este în prezent, până la clasa G. De asemenea, noul ordin prevede că voucherul este nominal şi netransmisibil şi nu poate fi utilizat decât de persoana căreia i-a fost emis, în urma înscrierii în aplicaţia informatică. O altă noutate este că cele trei etape în care se pot genera vouchere Rabla pentru electrocasnice durează o singură săptămână, nu două.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru