Germania, Elveția și America în zona roșie

Dată

Germania, Elveția, Polonia, Norvegia și America sunt țările introduse în zona roșie în urma actualizării listei țărilor cu risc epidemiologic ridicat. În zona galbenă au rămas Cipru, Albania, Finlanda, San Marino și Thailanda, iar printre țările aflate în zona verde sunt: Franța, Portugalia, Italia, Spania și Malta. Persoanele care vin din zona galbenă nu intră în carantină dacă sunt vaccinate împotriva COVID-19, au trecut prin boală sau prezintă un test PCR, însă nu mai vechi de 72 de ore. Dacă o persoană vine din zona roşie, fie este vaccinată sau trecută prin boală, fie intră în carantină. Testul nu mai scuteşte de carantină. Măsura carantinei se aplică pentru 14 zile, însă dacă persoana carantinată este testată negativ în ziua a 8a, în a 10a zi aceasta poate ieși din carantină. Noua listă intră în vigoare duminică, 14 noiembrie 2021. Lista completă a țărilor cu risc epidemiologic poate fi găsită pe site-ul Institutului Național de Sănătate Publică România.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru