Fără recunoaștere facială pe Facebook

Dată

Din cauza îngrijorărilor tot mai mari ale utilizatorilor și autorităților de reglementare privind respectarea dreptului la viață privată, Facebook a anunțat că renunță la sistemul său de recunoaștere facială. Astfel, vor fi șterse formatele individuale de recunoaștere facială pentru peste 1 miliard de oameni. Peste 600 de milioane de conturi, mai mult de o treime dintre utilizatorii activi zilnic ai platformei, au optat pentru utilizarea acestei tehnologii. Schimbarea va afecta şi tehnologia automată pentru textul alternativ destinat persoanelor nevăzătoare sau cu deficiențe de vedere.
În iulie 2020, compania a fost de acord să plătească o sumă de 650 de milioane de dolari după ce a fost dată în judecată pentru colectarea şi stocarea de date biometrice, Facebook neobținând mai întâi consimțământul utilizatorilor, ceea ce este interzis de Legea privind confidențialitatea informațiilor biometrice din Illinois.

sursă foto: puterea.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru