Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu

Dată

Pacienții Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu vor beneficia de echipamente medicale performante. Va fi încheiat un acord pentru furnizarea a 10 ventilatoare pentru compartimentele ATI din unitatea medicală. De asemenea, vor fi disponibile și două stații de sterilizare cu abur ultramoderne.
Bugetul total pentru echipamentele de care are nevoie Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu este de peste 1,6 milioane de lei fără TVA. Luna viitoare este programată licitația, iar în cazul în care va fi stabilit un câștigător, atunci se va trece la semnarea contractului pentru furnizarea aparaturii respective. Unitatea medicală din Târgu Jiu ia în calcul o prelungire a pandemiei de coronavirus și vrea să dispună de echipamentele necesare pentru salvarea vieții pacienților. Tot mai multe spitale din țară s-au confruntat cu incendii în perioada pandemiei. Intervenția pompierilor militar s-a produs după câteva minute, timp suficient totuși pentru ca să se producă pierderi de vieți omenești, respectiv de bunuri. Un serviciul privat pentru situații de urgență ar însemna prezența 24 de ore din 24 în zona pavilioanelor cu ATI și echipamente care folosesc energie electrică și oxigen. Prin urmare, s-ar interveni imediat în cazul în care s-ar produce incendii sau alte tipuri de evenimente grave.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru