Deratizare la Timișoara

Dată

O nouă acțiune de deratizare pe domeniul public va începe la Timișoara de luni, 15 noiembrie și se va încheia în 30 noiembrie 2021. Reprezentanții primăriei îi îndrumă pe cetățenii orașului să ia parte la această acțiune și să își igienizeze propriile gospodării și spațiul din proximitatea locuinței lor. Persoanele fizice sau juridice în a căror locuință se constată apariția de rozătoare sau insecte riscă amenzi între 500 și 2.500 de lei. În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, perioada de desfășurare a acțiunilor de deratizare va fi extinsă, anunță conducerea Primăriei Timișoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru