Concurs gratuit pentru asistenți maternali

Dată

Un nou curs gratuit pentru pentru persoanele care vor să devină asistenți maternali proofesioniști are loc în luna noiembrie. Persoanele interesate sunt așteptate să depună o cerere de evaluare la registratura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției Copilului Timiș pe tot parcursul lunii noiembrie, de luni până vineri, între orele 09:00 şi 12:00. Cererile pot fi descărcate de pe site-ul instituției și pot fi transmise prin poștă sau scanate și transmise prin e-mail.
La cererea de evaluare vor fi atașate un curriculum vitae, o copie după actul de identitate și diploma de studii a ultimei școli absolvite, cazierul judiciar, un certificat de integritate comportamentală și o adeverință medicală. Angajații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției Copilului Timiș vor face vizite la domiciliul solicitanților, vor discuta cu membrii familiilor acestora, vecini, prieteni și vor realiza o evaluare psihologică. Mai multe informaţii cu privire la organizarea cursului pot fi obţinute la numărul telefon 0256-490281.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru