Concurs gratuit pentru asistenți maternali

Dată

Un nou curs gratuit pentru pentru persoanele care vor să devină asistenți maternali proofesioniști are loc în luna noiembrie. Persoanele interesate sunt așteptate să depună o cerere de evaluare la registratura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției Copilului Timiș pe tot parcursul lunii noiembrie, de luni până vineri, între orele 09:00 şi 12:00. Cererile pot fi descărcate de pe site-ul instituției și pot fi transmise prin poștă sau scanate și transmise prin e-mail.
La cererea de evaluare vor fi atașate un curriculum vitae, o copie după actul de identitate și diploma de studii a ultimei școli absolvite, cazierul judiciar, un certificat de integritate comportamentală și o adeverință medicală. Angajații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției Copilului Timiș vor face vizite la domiciliul solicitanților, vor discuta cu membrii familiilor acestora, vecini, prieteni și vor realiza o evaluare psihologică. Mai multe informaţii cu privire la organizarea cursului pot fi obţinute la numărul telefon 0256-490281.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru